In zbor de fluturi

Dupa cum va spuneam in articolul precedent nunta mea a iesit din tiparele clasice. Asa cum v-am povestit am facut

Dupa cum va spuneam in articolul precedent nunta mea a iesit din tiparele clasice. Asa cum v-am povestit am facut mai intai cununia religioasa in Grecia si la un an distanta am facut cununia civila si o petrecere mare in tara.
Bineinteles  ca au fost glasuri care au sustinut ca nu se poate ce imi doresc, dar am demonstrat inca o data ca orice se poate, daca iti doresti suficient.
Locatia pentru petrecere, Biavati Events, a fost aleasa special pentru ca este foarte ofertanta atunci cand vrei sa organizezi o nunta cu tematica. Oamenii de acolo te ajuta sa iti pui in practica toate visele.

Fluturele este simbolul sufletului pereche, al sperantei si al vietii, asa ca nu am stat prea mult pe ganduri cand mi-am ales tematica nuntii.
Cel mai mult am ezitat la cum sa arate aranjamentele florale de pe mese.
Am vrut sa fie aparte, diferite fata de ce fac in mod normal, dar care sa includa neaparat fluturi.
Va las pe voi sa observati in poze ce a iesit.
De aici toate au venit apoi natural: place card-uri, meniuri, marturii, macheta tort, gobo-uri care sa se plimbe constant prin sala, ecran led pe scena cu imagini atent alese si filmulete specifice.
Asa cum sfatuiesc toate persoanele care ne cer ajutorul, m-am ocupat in detaliu de partea artistica.
Este esential ca invitatii sa se simta bina si sa danseze toata seara, asa ca am ales artisti care sa satisfaca toate gusturile: Ligia & Band, Ovidiu Homorodean, Matteo.
Am avut parte si de o mica surpriza, atunci cand Bodo de la Proconsul a cantat o melodie foarte draga sufletului nostru.
Nunta cu tematica poate parea mai greu de realizat, dar daca ai langa tine wedding planer-ul potrivit, o sa observi doar partile frumoase si tot ce va trebui sa faci, va fi sa te bucuri de acea seara unica in viata.
Georgiana

Leave a Comment