Oglinda oglinjoara, care e cea mai frumoasa petrecere din tara?

Imi plac provocarile la nebunie drept urmare cand am pornit in organizarea acestei nunti am pus la bataie

Imi plac provocarile la nebunie drept urmare cand am pornit in organizarea acestei nunti am pus la bataie toata imaginatia si experienta pe care o aveam. Sa tot fii event planner asa!

Doi miri cu asteptari complet diferite, doua scenarii distincte, doua personalitati puternice, dualitate pretutindeni care trebuia sa fie armonizata de event planner intr-un singur concept asa ca ne-am apucat rapid de treaba.

Aveam un mire care isi dorea distractie, non-conformism dar totul intr-un mod simplu si natural si o mireasa care dorea stralucire, eleganta si rafinament

Se voia o petrecere in aer liber, dar cu siguranta oferita de o locatie la interior si foarte important pentru miri, care sa nu depaseasca granitele capitalei si sa nu fie la cort.

Dupa cateva cautari si consultari am gasit locatia perfecta, care sa ne fereasca de capriciile vremii la interior dar care dispune de un acoperis cu iarba verde absolut fantastic pentru o nota unica de eleganta combinata cu non conformism si avand acel “je ne sais quoi”.

Am trecut la customizarea pachetului de bauturi, un element foarte important in viziunea mirilor. Am decis impreuna ca privind la apus nu ar merge nimic mai bine decat un Prosecco cu perle moleculare de capsuni – elegant si “sauvage” in acelasi timp asa cum sfaraiau ele in pahare sub spuma rece si intepatoare. Pachetul de bauturi a inclus coktailurile preferate ale mirilor si nasilor: The Bride, The Groom, The Godmother si The Godfather desigur 🙂

In sala am realizat decorul prin oglinzi, oglinzi si iarasi oglinjoare pe care le-am folosit ca si blaturi de mese si suporti de flori, am completat cu sfesnice de cristal si am dat o pata de culoare prin pastelul de basm al fotoliilor de la prezidiu care erau dintr-o catifea moale, culoarea baby blue.

Cred ca am reusi sa discutam despre acest eveniment cateva ore pentru ca tare ne-a ramas la suflet si probabil tot nu am rezuma totul. Ca si event planner putem spune ca a fost atat o provocare cat si o realizare. Este intoteauna o placere deosebita sa ai parte de furnizori profesionalisti care indeplinesc orice solicitare ca si cum este ceva natural si de cupluri deschise pentru combinatii aparte.

Nu putem spune decat la cat mai multe si lasam pozele din nou sa vorbeasca pentru noi.

ANDA

Leave a Comment