Botez cu tematica „Ocolul pamantului in balon cu aer”

Acum cativa ani am organizat nunta de argint a familiei Man, iar cand doamna Cristina m-a sunat sa

Acum cativa ani am organizat nunta de argint a familiei Man, iar cand doamna Cristina m-a sunat sa ma roage sa o ajut pe fiica dansei pentru botezul nepotelului, n-am putut decat sa ma bucur.
Pentru mine clientii care revin pentru alte evenimente inseamna o recunoastere a muncii si cea mai buna dovada ca trebuie sa continui sa fiu alaturi de ei.
Am mers sa o cunosc pe Alexandra, mamica lui Eric si am descoperit in ea o persoana calda, alaturi de care este o bucurie sa lucrezi.

Stia ce isi doreste, dar in acelasi timp era si deschisa la sugestii.
Tematica a venit natural: ocolul pamantului in balon cu aer. Ador botezurile cu tematica, pentru ca atunci iti poti lasa imaginatia sa zboare si pentru ca reprezinta o noua provocare.
Si uite asa am ajuns sa fim cu totii “cu capul in nori”. Invitatiile la botez au fost un puzzle in forma de balon cu aer.
La intrare, ca photo corner, am avut un balon cu aer in dimensiunile naturale.
De fapt totul a respectat tematica: meniurile, place card-urile, aranjamentele florale.
Bineinteles nu am neglijat nici kids corner-ul, pentru ca intotdeauna la un botez vor fi multi copii invitati si trebuie sa te asiguri ca ai un spatiu creat special pentru ei.
Pe scena a fost una dintre trupele pe care le recomand cu placere, Ligia & Band, iar locatia aleasa a fost Marshall Garden.
Sfatul meu pentru evenimente memorabile: renuntati la tipare, lasati-va imaginatia libera si veti avea un botez cu tematica de care cu siguranta va veti aminti mereu cu drag.
Georgiana

One thought on “Botez cu tematica „Ocolul pamantului in balon cu aer”

Leave a Comment