Nunta cu bujori si cu multe surprize pentru miri

Dragostea care li se citea in priviri ne-a cucerit de la prima intalnire pe care am avut-o. Adelina

Dragostea care li se citea in priviri ne-a cucerit de la prima intalnire pe care am avut-o. Adelina si Mihai sunt genul de cuplu care au luat fiecare decizie legata de nunta impreuna. Chiar si legat de flori si decoruri Mihai a avut un cuvant de spus, desi de obicei barbatii nu prea se implica in aceste capitole. 

Nu si-au dorit lucruri complicate. Simplitatea, fluiditatea si frumusetea detaliilor sunt cuvintele care descriu cel mai bine nunta lor. Nimic nu a fost ales aleatoriu, fiecare lucru a avut o insemnatate in viata lor. Pentru aranjamentele florale au ales bujori pentru ca ii aminteau Adelinei de bujorii din gradina bunicii care i-au fost atat de dragi in copilarie. Pentru marturii am facut semne de carte personalizate pentru ca Mihai vine dintr-o familie de profesori iar cartile i-au fost intotdeauna aproapiate sufletului. Au ales totul cu inima si nu neaparat sa fie in ton cu tendintele ceea ce ne-a facut sa avem o atmosfera calda si plina de emotie.

Ne vom aminti mereu cu drag de aceasta nunta pentru ca “in complicitate” cu mama Adelinei le-am pregatit mirilor o multime de surprize. Au fost doua luni in care am vorbit cu ea fara stirea lor pentru a putea duce la bun sfarsit surprizele pregatite. Si nu a fost usor pentru ca a trebuit sa integram in programul mirilor mai multe elemente de care ei nu stiau dar a meritat totul. Dar ce nu pot face doi wedding planner-I implicati si o mama care isi doreste ca nunta fetei sa fie perfecta? Bucuria de pe fetele lor din ziua nuntii a meritat fiecare pas facut. De la masina de epoca, la photo corner personalizat in nuante pastelate si o masa de candy bar iesita din comun, mama Adelinei s-a gandit la tot ce fata ei ar fi visat pentru ca aceasta zi sa fie completa iar noi nu putem fi decat fericite ca am ajutat ca surpriza mirilor sa fie totala. 

Cum sa nu iti ramana in inima o astfel de nunta si oamenii acestia frumosi si cum sa nu te energizezi si sa iti doresti la cat mai multe momente de poveste … 

Georgiana

Leave a Comment