Back to nature

Botezul este un moment important din viata unei familii, iar organizarea unui botez este intotdeauna o placere pentru

Botezul este un moment important din viata unei familii, iar organizarea unui botez este intotdeauna o placere pentru un wedding planner. Este o petrecere plina de emotie si insemnatate. Fiind prima petrecere din viata copilului, trebuie sa fie un eveniment de neuitat cum de altfel ar fi bine sa fie toate evenimentele din viata noastra. 

Stefania a inteles foarte bine acest lucru, a ales cu atentie deosebita fiecare detaliu, iar micuta Ileana a avut parte de un botez cum rar intalnesti si de care noua ne este tare drag.

Punctul de start a fost invitatia care ilustra un frumos dream catcher. Se spune că visele pozitive își fac drum prin locul din mijlocul plasei de vise și alunecă de-a lungul penelor până în subconștientul persoanei care visează. Visele negative sunt prinse, astfel, în pânza care le menține captive. De aici am plecat cu toate detaliile cu pene pe care le-am folosit pentru décor.

Mamica si-a dorit o petrecere intima. A vrut o atmosfera relaxata si lejera pentru ca invitatii sa se simta in largul lor si sa danseze toata noaptea. Si cand stii exact ce iti doresti, tot ce trebuie sa facem noi ca wedding planneri este sa fim siguri ca primesti exact acel lucru.

Pentru atmosfera relaxata restaurantul Kuib din Sinaia, cu o superba priveliste asupra muntilor, s-a dovedit a fi alegerea perfecta. Am renuntat la obisnuitele fete de masa in favoarea unor naproane rustice. Am mentinut tonul dat de invitatie cu servete verzi accesorizate cu snururi din piele maro si pene. Pana si celebrele place carduri au fost inlocuite cu saculeti decorati cu frunze si buburuze. Numele invitatilor a fost trecut pe frunze. Nici scaunele nu au fost neglijate si au fost accesorizate cu panglici si pene.

Aranjamentele florale au completat acest tablou din natura, asa ca ele au avut la baza ramuri si multa multa verdeata. 

De partea muzicala s-a ocupat Dream On Band iar  playlist-ul lor a fost atent selectat de catre Stefania pentru ca piesele sa fie pe placul tuturor invitatilor.

Cand anticipezi cat de frumoasa va fi petrecerea, pregatirea nici nu mai inseamna munca. Pregatesti totul cu drag si abia astepti sa vezi reactiile invitatilor.

Ganditi-va la cum v-ar placea sa arate evenimentul pe care vreti sa il pregatiti, cereti ajutorul unui profesionist si o sa vedeti cat de usor va fi apoi ca visul sa devina realitate.

Georgiana

Leave a Comment