Cununie de poveste, nunta de basm

Povestea a inceput cu o cununie senzationala si continua cu o nunta fabuloasa.  Dupa o cununie de poveste,

Povestea a inceput cu o cununie senzationala si continua cu o nunta fabuloasa. 

Dupa o cununie de poveste, nunta care a urmat trebuia sa fie neaparat desprinsa din basme si din nou cuvintele de baza in organizare au fost natura si verde. Pentru un rezultat spectaculos ne-am bazat iar pe ajutorul unei persoane de exceptie, Nicu Bocancea, care a reusit sa aduca un colt din natura si in interior.

Avand in vedere ca vorbim de natura si mult verde, locatia aleasa (care trebuia sa fie neaparat in Bucuresti) nu putea sa fie alta decat Flavours in the Garden. Mese din flori, felinare, lumanari, un panou foto din trandafiri de gradina si hortensii, ghirlande luminoase, terarii stralucitoare toate au dat un farmec aparte gradinii din care parca nu ai mai fi plecat. Despre sala putine cuvinte pot exprima efectul creat de plantele curgatoare, aranjamentele florale in nuante de alb si verde, marturiile cu trandafiri criogenati, place card-urile scrise manual pe frunze si prezidiul, o masa lucrata din crengute de magnolie, incadrat cu flori si verdeata ca intr-o mica sera.

Un moment special a fost prezentarea tortului la miezul noptii. Si nu doar l-am prezentat, supriza cea mai mare a fost ca tortul Pavlova a fost creat chiar de catre miri si nasi in fata invitatilor. Si pentru ca momentul sa aiba sclipirea bine meritata, fiecare invitat a primit artificii de mana personalizate.

Concluzia este ca daca visati la o nunta in natura, dar vi se pare dificil sa iesiti din Bucuresti, facem noi tot posibilul sa vina natura la voi J Lasam pozele sa va convinga de adevarul din aceasta afirmatie.

One thought on “Cununie de poveste, nunta de basm

Leave a Comment