Destination wedding – Maldive

Exista tradiții, multe și frumoase. Unele încep chiar și cu câteva zile înaintea nunții și altele durează chiar

Exista tradiții, multe și frumoase. Unele încep chiar și cu câteva zile înaintea nunții și altele durează chiar și după. Intr-un fel, ne dorim ca nunta noastră sa fie și sa rămână un moment marcant pentru mic și pentru mare.

Dar ce se întâmpla când vrei sa ieși din tipare, când vrei ceva mai special ca specialul, când îți dorești intimitate și delicatețe, decorul naturii și muzica valurilor? 

Alegi o destinație exotica și totul se rezolva. Ai parte de ceea ce azi numim “destination wedding”

Fie ca te pregătești din timp sau nu, un wedding planner va face ca totul sa para simplu si tu te vei alege cu amintiri fermecatoare pentru toata viata.

Maldive, Seychelles, Bali sau Zanzibar, toate sunt opțiuni de excepție pentru nunti cu peisaje de neuitat. 

Chiar acum, stand pe plaja cu un cocktail de fructul pasiunii alături (alcoolul e interzis aici in Maldive printre localnici fiind de religie islamica iar eu sunt un afara resortului) urmăresc cu interes o nunta pe insula vecina – e la mai puțin de 200m distanță așa ca aud cu ușurintă chiar și muzica :)).

Wedding plannerul din mine este fascinat mereu de astfel de momente.

De o simplitate fermecătoare, o arcada albă și câteva orhidee prinse pe niște stâlpișori, totul se desfășoară armonios. 

Nu cred ca sunt mai mult de 10 persoane, mirii incluși.

M-am interesat și pentru nunta in Maldive de exemplu, exista posibilitatea de a face poze cu un fotograf local iar “masa și dansul” se pot tine pe un minunat banc de nisip exclusiv pentru voi și dacă ai noroc, poți avea și invitați surpriza de tipul Flipper cel jucăuș :). Practic vei avea “receptia” pe o insula doar pentru tine si invitatii tai fie ca sunt 2, fie ca sunt 20. Ce poate fi mai special de atat?

Dacă ești deja căsătorit/a dar ai vrea o astfel de experiența, nu te îngrijora, exista o varianta și in acest caz – reînnoirea jurămintelor- o tradiție din ce in ce mai apreciata de către generația noastră chiar dacă este împrumutată de la “vecinii” americani.

O ceremonie simpla, frumoasa cu o mare încărcătura emoțională și fără harababura specifica actelor și birocrației in general. 

Oricând te hotărăști, suntem la un apel distanță și te putem ajuta iar între timp, lăsam mai jos câteva fotografii cu ce am povestit aici ca sa te convingi de farmecul locului.

Leave a Comment