Botez Boss Baby – Botezul liderului de maine

Ne plac foarte mult nuntile cu tematica dar botezurile sunt si mai si.  Strumfi, baloane, tarancute sau minioni.

Ne plac foarte mult nuntile cu tematica dar botezurile sunt si mai si. 

Strumfi, baloane, tarancute sau minioni. Toate sunt fabuloase si iti ofera posibilitatea unor decoruri fara limita.

De curand am avut o bomboana de baietel a carui crestinare a fost mica noastra provocare.

Ca in orice familie, ierarhia se modifica odata cu venirea bebelusului asa ca avem in familie un nou boss… baby boss. Asa ca am gasit rapid tematica petrecerii noastre de botez.

Un bebelus corporatist, un manager cu abilitati de neintrecut, plin de sarm si cu un caracter pe masura care face numai traznai dar carora le gaseste elegant si o solutie. Ce sa nu iti placa?

Imbracat mereu la costum, cu camasuta si cravata, te topeste la prima privire. Cu un diplomat mereu in manuta si biberonul alaturi ai parte de cele mai simpatice decoruri de botez cu tematica baby boss.

Am avut un candy bar cu tematica dulce si simpatic foc, cu suzete, biberoane si un mini diplomat pe care desigur ca l-am folosit si pentru tort ca doar nu am vazut nimic mai simpatic vreodata.

Meniurile si place card-urile au fost personalizate ca doar boss baby este un caracter plin de umor asa ca am avut cu ce sa ne distram.

Pentru poze am amplasat un photo corner cu o arcada cu baloane in culorile boss baby desigur si personalizat cu numele bebelusului.

Cigar corner-ul a facut deliciul adultilor cu arome de caramel, vanilie, cirese si nu numai.

Am ales costumasul cu grija, sa ne asortam ocaziei, iar florile au complimentat fiecare moment in nuante gingase de alb si galben si cu multa verdeata pentru ca pana la urma a venit vara!

Muzica si voia buna a fost asigurata de o super voce cu o chitara ce ne-a incantata sufletul si urechile iar meniul, asa cum v-am obisnuit …delicious.

Locatia a fost una inedita, un atelier de flori care ne-a permis sa ne facem de cap si sa decoram totul asa cum am dorit si care a  demonstrat ca daca iti doresti, se poate!

Botezul este un moment special atat pentru bebelus cat si pentru parinti si nasi iar un botez cu tematica este cu siguranta ceva de neuitat.

Va lasam mai jos cateva marturii ce fac mai mult decat 1000 de cuvinte!

Leave a Comment