Nunta la castel – Le Chateau

Castelul din inima Bucurestiului – asa este descrisa una dintre cele mai frumoase locatii din Bucuresti si au

Castelul din inima Bucurestiului – asa este descrisa una dintre cele mai frumoase locatii din Bucuresti si au mare dreptate. Servicii excelente, mancare delicioasa si o atmosfera pe masura unde a pornit povestea noastra de azi.

Asa i-am cunoscut pe Ana si Mihai, printul si printesa zilelor noastre ce si-au dorit o nunta de poveste, nunta la castel insa fara a se indeparta foarte mult de locul in care atat ei cat si prietenii lor se simteau aproape, inima Bucurestiului.

Calare pe un cal negru, Harley sa ii spunem, au declarat zi castigatoare a iubirii lor, 14 septembrie 2019 si astfel a inceput tot.

O nunta de poveste, un basm frumos cu printi si printese alaturi de nasii lor – rege si regina – un cuplu cald si frumos ce le va calauzi pasii in viitor si care le-au impartasit emotiile si gandurile in aceste momente atat de speciale.

Am avut placerea sa le fim alaturi si noi, sa facem parte din magia lor, sa planuim o nunta la castel, o nunta de poveste cu un meniu regal, decoruri speciale, o multitundine de flori care sa coloreze fiecare moment si nu numai.

De la cele mai mici detalii, de la rochiile domnisoarelor facute pe comanda in ton cu evenimentul, un buchet de mireasa din trandafiri criogenati care sa reziste o viata, la dansul mirilor invaluit de un nor pufos ce le-a calauzit pasii, la artificiile care au luminat inimile invitatilor si pana la felia de tort delicioasa servita de dimineata totul a fost atent planificat. 

Ca wedding planner, nu putem decat sa le multumim, ca au fost acolo si au avut incredere in noi, ca au stiut ce isi doresc si nimic nu le-a stat in cale pentru a obtine acele lucruri, ca ne-au permis sa fim creative si inventive si sa iesim din tipare.

Alaturi de o echipa foto-video dedicata ce a depasit asteptarile, un DJ si un band ce a facut o atmosfera absolut senzationala, totul a fost la superlativ si ne mandrim sa ne numim wedding planner pentru acest moment unic.

Va multumim tuturor pentru implicare si daruire si ca de obicei lasam si un pic de mister pe care sa il descoperiti singuri in pozele de mai jos.

 

Leave a Comment