Cum sa iti alegi wedding planner-ul

Contrar asteptarilor, acesta nu este un articol despre de ce sa ne alegi pe noi ca wedding planneri.

Contrar asteptarilor, acesta nu este un articol despre de ce sa ne alegi pe noi ca wedding planneri. Este un articol despre ce cred eu, Georgiana Mirica, din experienta dobandita de-a lungul anilor.

Primul sfat pe care il pot da este sa alegeti cu inima. Nu alegeti pe baza unor criterii ca: onorariu (mic sau mare), notorietate, articole in reviste. Alegeti wedding planner-ul pentru ca la prima intalnire v-ati simtit in largul vostru, v-a facut sa credeti ca toate dorintele voastre legate de nunta se vor materializa, v-a facut sa nu mai aveti rabdare pana la ziua nuntii si sa fiti fericiti cu alegerile voastre. Nunta nu este despre un sir de reguli si de liste care trebuie respectate. Asta este treaba organizatorului si nu a voastra ca si miri. Munca din spate nu trebuie sa afecteze si participantii. Mirii trebuie doar sa se bucure de moment si nu sa bifeze check list-uri. Degustarea la restaurant nu trebuie resimtita ca o obligatie, ci ca o intalnire la  pranz cu o prietena buna, iar alegerea rochiei de mireasa nu este o corvoada, ci doar un motiv in plus pentru shopping J

Notorietatea wedding planner-ului sau a clientilor acestota nu il face neaparat alegerea potrivita si pentru tine. Trebuie sa rezonati, sa se creeze o chimie intre voi pentru a avea un eveniment memorabil. Wedding planner-ul trebuie sa iti inteleaga dorintele si sa faca tot posibilul pentru a ti le pune in practica. 

Nu exista o reteta a succesului pentru toate nuntile. Fiecare nunta este unica in felul ei, asa cum tu ca mireasa/mire esti unica/unic. Un wedding planner trebuie sa se adapteze dorintelor mirilor si sa vina cu propuneri potrivite pentru ei.

Si foarte important. Un wedding planner trebuie sa poata sa se adapteze, sa poata sa lucreze si cu furnizorii mirilor, nu numai cu furnizorii pe care ii cunoaste deja.

Acestea cred ca ar trebui sa fie criteriile cele mai importante in alegerea unui wedding planner. Si mai cred cu tarie ca pe lângă un certificat sau o diploma ce îți atesta calitatile, feedback-urile persoanelor cu care organizatorul a lucrat înainte sunt cu mult mai importante. Doar ei pot atesta in realitate ca totul a decurs așa cum au plănuit împreuna.

Deci nu incetati sa visati si alegeti un organizator de nunti care sa nu va taie aripile!

Georgiana

Leave a Comment