Un botez care ne-a mers la suflet

BOTEZ ANDREI CRISTIAN Ne place sa pastram legatura cu mirii nostri chiar si dupa multa vreme pentru ca

BOTEZ ANDREI CRISTIAN

Ne place sa pastram legatura cu mirii nostri chiar si dupa multa vreme pentru ca relatia pe care o formam e mai degraba una de prietenie decat una client – wedding planner.

Poate ca acesta este unul dintre motivele pentru care in momentul in care apare un bebelus noi suntem cele care se ocupa si de botez.

Nasterea lui Andrei Cristian a fost o mare bucurie pentru parinti si, la fel ca nunta lor, eleganta, rafinata si presarata cu multe momente artistice, asa a fost si botezul. 

Invitatii au fost rasfatati cu coveruri live, muzica populara iar bebelusul a fost vizitat de micute ursitoare care cu glas duios i-au sortit o viata buna, linistita si sanatoasa alaturi de cei dragi.

Pentru aranjarea salii de botez, cromatica aleasa a fost alb si albastru cu hortensii, trandafiri si orhidee iar efectul wow a fost dat prin cuburi de oglinda cu sclipiri de lumanare si sfesnice argintii.

Ca si wedding plannernu putem spune, cu riscul de a ne repeta, decat ca nu exista satisfactie mai mare ca oportunitatea de a contibui cu ceva, la un astfel de moment magic, de a fi parte din fericirea parintilor.

Anda si Georgiana

Leave a Comment