Un apus de poveste

Cu mandrie pot spune ca am avut placerea de a le organiza nunta Dianei si lui Radu. Ne-am

Cu mandrie pot spune ca am avut placerea de a le organiza nunta Dianei si lui Radu. Ne-am cunoscut prin intermediul unei prietene si a fost “dragoste la prima vedere”. Sunt niste oameni minunati, calzi si cu care te poti imprieteni intr-o secunda.

Am avut oportunitatea de a organiza impreuna o nunta eleganta, subtila, diafana, plina de momente speciale asa ca si ei.

Locatia a fost aleasa de miri, absolut spectaculoasa cu un apus demn de poveste.

Aranjamentele florale au plecat de la tematica greenery acompaniat de subtile nuante pastelate: roz, somon, bleu si mov pudrat. Buchetul miresei, tortul, aranjamentele florale pentru invitati, totul a mers mana in mana.

Prezidiul a mers tot pe tematica greenery, cu 3 aranjamente ample pe suporti din mici buturugi stilizate, flori si o lumina calda de lumanare.

Pentru aranjarea salii am ales scaune Chiavari aurii cu voaluri impletite vaporos ivoire si o fata de masa in ton care sa evidentieze subtil meniurile si place cardurile personalizate intr-o nuanta de verde menta.

A fost desigur si un candy bar tematic asigurat de prietenii de la Cupcake Philosophy care s-a dovedit a fi ca de obicei, un adevarat deliciu. Macarons, cupcakes si nu mai zic nimic de divinele bezele ale copilariei acompaniate de o crema fina de sampanie.

Sunt multe lucruri de care te poti folosi pentru o petrecere reusita si intotdeauna te poti baza pe un candy bar tematic – bun si cu un design perfect – ajutorul perfect pentru o nunta dulce.

Muzica si voia buna a fost asigurata de bandul Colours in Stereo care au facut o super atmosfera.

Fiecare detaliu a fost planificat cu atentie din timp iar invitatii si mirii s-au putut bucura din plin pana dimineata.

Ca de obicei, pozele sunt aici, marturie a momentelor de neuitat si a unei petreceri de poveste.

Cu drag,

Anda

Leave a Comment