Nunta ca un spectacol

Cu riscul de a ma repeta le spun clientilor nostri ca partea artistica este unul dintre aspectele esentiale

Cu riscul de a ma repeta le spun clientilor nostri ca partea artistica este unul dintre aspectele esentiale in organizarea unei nunti. Mie personal mi se pare ca o nunta fara muzica live nu este completa. Asa ca veti putea intelege bucuria mea, ca am putut ajuta la organizarea unei nunti cum este cea de care urmeaza sa va povestesc.
Intr-o dupa-amiaza de ianuarie, ma suna tatal viitorului mire care imi spune ca are numarul meu de telefon printr-o recomandare si ca ar vrea sa il ajut sa o aduc pe Andra sa cante la nunta fiului sau din septembrie.
Asa a inceput. Ce a urmat? O adevarata nunta spectacol, in care programele artistilor se succedau fara pauza. Din ianuarie si pana in septembrie programul artistic s-a imbogatit cu 5 artisti pentru ziua nuntii si cu inca 5 pentru ciorba de potroace, iar invitatii au petrecut doua zile si doua nopti precum in poveste. Scena a inclus si un ecran led pe care au rulat in cele doua seri filmulete a caror grafica a fost facuta special pentru miri.
Va puteti imagina ca a fost nevoie de o organizare minutioasa pentru a nu suprapune servirea la mese cu aparitia unui nou artist pe scena. Mare le-a fost mirarea artistilor cand aflau care era programul serii. De obicei cu astfel de desfasuratoare se intalneau la zile de oras, dar niciodata la o nunta.
Mai rar am intalnit un tata socru atat de hotarat si dornic sa organizeze o nunta iesita din comun. Cei mai multi parinti nu se implica, dar el a stiut ce vrea si bine a facut, pentru ca a rezultat o nunta memorabila.
A fost o provocare sa fac desfasuratorul acestui eveniment si o provocare si mai mare sa il respect in totalitate la fata locului. Dar a fost o reusita si trebuie sa recunosc ca mi-as dori mai des astfel de provocari, chiar daca spre dimineata realizam ca nu am stat deloc sau ca nu ajunsesem sa mananc nimic toata ziua. Succesul petrecerii era tot ce conta in acele momente si increderea pe care socrii mi-o acordasera cand le-am promis ca totul o sa iasa asa cum si-au dorit.

Au fost doua seri in care ringul de dans a fost plin in permanenta, doua seri pline de surprize pentru invitati.Leave a Comment